BEVER Φασκόμηλο, κατά της δυσπεψίας και των κραμπών στο στομάχι!

452

Για ακόμα μία φορά ο δημιουργός των πιο καινοτόμων συμπληρωμάτων διατροφής John Noa, κάνει τη διαφορά και φέρνει μοναδικά ροφήματα σε μορφή ταμπλέτας BEVER.

Το BEVER Φασκόμηλο είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις:

  • Άφτρων και στοματικών προβλημάτων
  • Προβλημάτων δυσπεψίας και κραμπών στο στομάχι
  • Κακής κυκλοφορίας του αίματος
  • Ατονίας

Το φασκόμηλο είναι βότανο με πολυετή χρήση και πολλαπλές δράσεις.

Έχει έντονη αρωματική οσμή και καλλιεργείται για τις φαρμακευτικές ιδιότητες του, ως αφέψημα και ως καρύκευμα. Τα φύλλα που είναι και το κατεξοχήν χρησιμοποιούμενο μέρος του φυτού συλλέγονται λίγο πριν ή κατά την αρχή της ανθοφορίας με ξηρό και ηλιόλουστο καιρό, το Μάιο ή τον Ιούνιο και ξηραίνονται στη σκιά.

Το φασκόμηλο ελαττώνει τα αέρια του εντέρου, είναι διουρητικό και εμμηναγωγό. Ακόμη είναι αιμοστατικό, και τοπικό αναισθητικό του δέρματος.  Επίσης έχει αντιβιοτική, αντιμυκητική, αντισπασμωδική και υπογλυκαιμική δράση.

Στον αρχαίο κόσμο το χρησιμοποιούσαν για δαγκώματα φιδιών και εντόμων, για να αυξήσουν τη γονιμότητα των γυναικών και για να διώχνουν τα κακά πνεύματα.

Τα ροφήματα σε μορφή ταμπλέτας BEVER είναι μοναδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να έχουν standard ποσότητες από θρεπτικά συστατικά σε κάθε ταμπλέτα, και να προσφέρουν όλα τα ευεργετικά τους αποτελέσματα στον οργανισμό. Στη σειρά BEVER θα βρείτε ροφήματα κατάλληλα για τον κάθε ένα, καθώς και για τις γευστικές προτιμήσεις τους.

Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός τους αυτός, σε μορφή ταμπλέτας, προσφέρει μεγάλη ευκολία στην παρασκευή τους, αφού μπορεί κάποιος να τα απολαύσει είτε κρύα είτε ζεστά με μία μόνο κίνηση!

Διαβάστε περισσότερα εδώ