Αποτρίχωση σε στιλ brazilian…6 SOS για τέλειο αποτέλεσμα!

572

Η αποτρίχωση του μπικίνι σε στιλ brazilian είναι από τα αγαπημένα στιλ αντρών και γυναικών και πιο συγκεκριμένα είναι παρόμοιος με τη γαλλικού τύπου αποτρίχωση με την διαφορά ότι αφαιρεί περισσότερες τρίχες από μπροστά, αφήνοντας μία μικρή λωρίδα ή ένα τρίγωνο. Τι πρέπει όμως να κάνουμε πριν και τι μετά την αποτρίχωση σε στιλ brazilian; Παρακάτω θα μάθεις τα SOS!

ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Αν πρόκειται να κάνεις αποτρίχωση brazilian καλό είναι να αποφύγεις το ξυράφι δυο με τρεις εβδομάδες πριν το ραντεβού σου. Όσο πιο μακριές οι τρίχες τόσο το καλύτερο. Την ημέρα της αποτρίχωσης προσπάθησε να αποφύγεις τι λοσιόν και τα έλαια.

Καθαριότητα η μισή αρχοντιά:

Εντάξει πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό και απαραίτητο. Αν είσαι αδιάθετη καλό είναι να αλλάξεις την ημερομηνία του ραντεβού σου και να το μεταθέσεις για λίγο αργότερα αφού η επιδερμίδα σου δεν αποκλείεται να είναι ερεθισμένη τις ημέρες αυτές.

Στην απολέπιση λέμε “ναι”:

Το να κάνεις απολέπιση λίγες μέρες πριν το ραντεβού για αποτρίχωση είναι μια διαδικασία που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα αφήσει την επιδερμίδα σου καθαρή και έτοιμη για αποτρίχωση.