Βόλος: Γέμισε ασφυκτικά ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας το Ergon Showground!

161

Μέτρησε τις δυνάμεις του και βγήκε κερδισμένος!

Ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας κέρδισε το στοίχημα!

Ακολουθώντας την τακτική της “ήρεμης δύναμης” και παίζοντας στο γήπεδο της πολιτικής τη μπάλα χαμηλά, ο ιδιαίτερα συμπαθής νεαρός γιατρός, εκ του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, δίχως τυμπανοκρουσίες, δελτία Τύπου και πολλές φανφάρες, πριν λίγες ημέρες διοργάνωσε πολιτική συγκέντρωση, βάζοντας μάλιστα τον πήχη ψηλά. Κλείνοντας μία από τις μεγαλύτερες αίθουσες της Μαγνησίας, αυτή του Ergon Showground του πολυχώρου Τσαλαπάτα, κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να την γεμίσει.

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα λοιπόν, άνοιξε την καρδιά του στους συμπολίτες του και μοιράστηκε μαζί τους την έως τώρα πολιτική του πορεία. Εξήγησε για ποιο λόγο θέλησε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά, ποιο είναι το όραμά του για την Μαγνησία και γιατί πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα οδηγήσει τη Ν.Δ. σε νίκη στις εκλογές.

«Θέλω να γίνω για εσάς το βότσαλο που πέφτει στη λίμνη. Εσείς όλοι μπορείτε να γίνεται ο πρώτος κύκλος που αυτό το βότσαλο κάνει όταν πέφτει στη λίμνη. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι ιδέες οι μεγάλες υπηρετούνται από ανθρώπους καθημερινούς, όχι από επαγγελματίες της πολιτικής», τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα!

Και κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Έχω ρισκάρει ήδη πολλά, αλλά είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω πολλά περισσότερα, αν μια μέρα μου δώσετε τη δύναμη. Αυτό είναι μια πραγματική υπόσχεση!».