Εχινάτσια BEVER σε μορφή Ταμπλέτας, ιδανικό για ιώσεις και κρυολογήματα!

324

 

Για ακόμα μία φορά ο δημιουργός των πιο καινοτόμων συμπληρωμάτων διατροφής John Noa, κάνει τη διαφορά και φέρνει μοναδικά ροφήματα σε μορφή ταμπλέτας BEVER.

Η εχινάτσια είναι γνωστό φυτό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, ιδανικό για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων του άνω αναπνευστικού κατά τους χειμερινούς μήνες. Ένα φλιτζάνι από το BEVER Εχινάτσια, θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα σε ιώσεις και κρυολογήματα, κοινά κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

Το BEVER Εχινάτσια είναι το ρόφημα που μπορεί να καταναλωθεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και από όλους, ενώ η μορφή της ταμπλέτας μας προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στην παρασκευή αυτού του φυσικού προϊόντος, αφήνοντας αναλλοίωτη τη γεύση και το άρωμα του, εξασφαλίζοντας όλα τα ευεργετικά του αποτελέσματα!

Κάθε ρόφημα από το BEVER Εχινάτσια μας δίνει 22,5mg Εχινάτσιας, ικανά να ενισχύσουν την άμυνα του οργανισμού μας.

Τα μοναδικά ροφήματα σε μορφή ταμπλέτας BEVER ξεχωρίζουν για τη μορφή τους, τη μοναδική τους ποιότητα και τις ξεχωριστές τους γεύσεις. Είναι μοναδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να έχουν standard ποσότητες από θρεπτικά συστατικά σε κάθε ταμπλέτα, και να προσφέρουν όλα τα ευεργετικά τους αποτελέσματα στον οργανισμό. Στη σειρά BEVER θα βρείτε ροφήματα κατάλληλα για τον κάθε ένα, καθώς και για τις γευστικές προτιμήσεις τους.

Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός τους αυτός, σε μορφή ταμπλέτας, προσφέρει μεγάλη ευκολία στην παρασκευή τους, αφού μπορεί κάποιος να τα απολαύσει είτε κρύα είτε ζεστά με μία μόνο κίνηση.

John Noa, ζητήστε τα προϊόντα στα φαρμακεία!