Κάψουλες BEROL® από τον John Noa για να μην νιώθετε ποτέ κουρασμένοι!

339

Οι κάψουλες BEROL® από τον John Noa είναι ιδανικές για την κάλυψη των αναγκών σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, καθώς αποτελεί μία φυσική πηγή αυτών!

Η Μαγιά Μπύρας είναι ένα φυσικό συστατικό που θεωρείται ότι δρα ευεργετικά ως προς το μεταβολισμό, την εντερική λειτουργία, το νευρικό σύστημα, τη μυϊκή μάζα και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Όταν λέμε Μαγιά Μπύρας, αναφερόμαστε στην διατροφική μαγιά η οποία παράγεται από την καλλιέργεια του μύκητα Saccharomyces Cerevisiae.

Το υψηλό ποσοστό υδατανθράκων δίνουν στον οργανισμό την ενέργεια που έχει ανάγκη για να εκτελέσει τις εσωτερικές του μεταβολικές λειτουργίες.

Είναι ευεργετική για την καλή εμφάνιση του δέρματος με ωφέλιμη δράση σε περιπτώσεις ακμής καθώς και στην καλή υγεία των νυχιών και των μαλλιών, που τα τονώνει και τα βοηθά να διατηρούν τη λάμψη τους Ενισχύει τους μυς, απαραίτητο συμπλήρωμα σε αθλούμενους.

Δράσεις BEROL®

  • Πλούσιο σε βιταμίνες του Συμπλέγματος Β
  • Τονώνει το μυϊκό σύστημα
  • Χορηγείται ως συμπλήρωμα διατροφής σε δίαιτες αδυνατίσματος
  • Βοηθά στη σωματική κόπωση
  • Πλούσιο σε χρώμιο, απαραίτητο στο σακχαρώδη διαβήτη

Μην το σκέφτεστε λοιπόν, οι κάψουλες BEROL® είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να μην νιώθετε ποτέ κουρασμένοι! Ένας ακόμη λόγος για να αγαπήσετε τα προϊόντα του John Noa!