Σε πανηγυρικό κλίμα η παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

90

Στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου του δημαρχιακού μεγάρου Ηλιούπολης έγινε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου η παρουσίαση όλων των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη»-ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπουλης άρχισε την ομιλία του αναφερόμενος στις αξίες της δημοτικής του παράταξης, επισημαίνοντας με νόημα ότι όσοι δεν τις σεβάστηκαν δεν είχαν και δεν θα έπρεπε να έχουν κανέναν χώρο στην παράταξη.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι μια συγκεκριμένη ομάδα πρώην συνεργατών του αδιαφόρησε για το κοινό καλό και προτίμησε να ικανοποιήσει προσωπικές φιλοδοξίες.

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο των υποψήφιων δημοτικών του συμβούλων. Τόσο εκείνων που ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους, αφού έδωσαν άριστα δείγματα γραφής τα προηγούμενα χρόνια σε θέσεις ευθύνης που δοκιμάστηκαν και πέτυχαν, όσο και στους πολλούς νέους υποψήφιους. Νέοι υποψήφιοι, που συμμετέχουν για πρώτη φορά στα κοινά αλλά έχουν άριστες γνώσεις για την πόλη, έχουν διακριθεί για την αγάπη και το ενδιαφέρον τους προς τους ανθρώπους και έχουν όραμα να προσφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια για την Ηλιούπολη του μέλλοντος.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης και επικεφαλής της παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Βασίλης Βαλασόπουλος αναφέρθηκε στο τεράστιο και εξαιρετικά σημαντικό έργο που έχει πραγματοποιηθεί στην πόλη όσο ο ίδιος είναι στη θέση του Δημάρχου, τους αγώνες που έχουν δώσει οι συνεργάτες του κάτω από αντίξοες συνθήκες και στο ρεαλιστικό και εφικτό όραμα του για τα μεγάλα έργα που θα ακολουθήσουν.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων σε πανηγυρικό κλίμα. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία ταυτόχρονα με την αίσθηση ευθύνης ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά και η κοινή συνισταμένη των ομιλιών, που καταχειροκροτήθηκαν από όσους όσοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.

«Τόσος κόσμος δεν έχει ξαναγίνει…» ήταν η φράση που ακούστηκε περισσότερο στην παρουσίαση.

Ο τρόπος, που ο Δήμαρχος έφερε κοντά τους ανθρώπους που επέλεξε, με  τους πολίτες της Ηλιούπολης απέδειξε πως πιστεύει στους ανθρώπους του θεωρώντας ως το μεγαλύτερο κεφάλαιο για τον τόπο του το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Η Λίστα Με Τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους

Oι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 είναι οι εξής:

Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης

Ασπιώτη Ευτυχία

Βαμβακούση Λάζαρη Διονυσία (Σούλα)

Βάχλας Κωνσταντίνος

Γεωργαντάς Αλέξανδρος

Γεωργίου Δημήτριος

Γιαννάκης Χρήστος

Γιαννόπουλος Γεώργιος

Γιαννόπουλος Θεμιστοκλής

Γραββάνη Κοτρώνη Ανδριάννα (Μάχη)

Γρηγορέας Ιωάννης

Δημητρόπουλος Άγγελος

Δόριζας Χρήστος

Καζαντζίδου Σοφία

Καλαρρύτης Χρήστος

Καλούδης Κωνσταντίνος

Καπίρη Ελένη

Καρβελάς Πέτρος

Κασώρης Παναγιώτης

Κατωμελίτη Ελένη

Κομνηνός Δημήτριος

Κοντονίκας Αλέξανδρος

Κορμά Δήμητρα

Κορμπάκης Γεώργιος

Κούρας Σπυρίδων

Κουρέτσης Αθανάσιος

Κρέτσης Δημήτριος

Λαμπρόπουλος Παύλος

Μαρή Κυριακή

Μασαούτης Γεώργιος

Μπάκολη Ευαγγελία

Μπασούρης Μαρίνος

Μπολινάκη Μπάμπουλη Ειρήνη (Ρένα)

Νικητέα Ευαγγελία

Πανανός Νικόλαος

Πανταζόπουλος Ηλίας

Παπαδά Αρχοντία (Ντία)

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

Παπαιωάννου Ιωάννης

Σερέτη Χριστίνα

Σκλαβενίτη Ιωάννα

Σουβάλα Ναταλία

Ταβουλάρης Ιωάννης

Τζαβάρας Κωνσταντίνος

Τρικάλης Απόστολος

Τριπόδης Χρήστος

Τσακογιάννη Γεωργία

Τσαντερίδου Κυριακή (Κορίνα)

Τσαρτσάνη Ελένη

Φασόης Παντελεήμων

Χαραλαμποπούλου Βασιλική

Χωνιανάκης Στέφανος

Ψυρρόπουλος Ευστάθιος