Γιατί θα αγαπήσετε το WORTS 7 το Σιρόπι Υγείας, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ!

501

Δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο τα άτομα άνω των 60-65 ετών, καθώς και όσοι έχουν επιβαρύνει τις αρθρώσεις τους (γόνατα, ισχία, καρποί) εξαιτίας υπερβολικού βάρους ή έντονης σωματικής δραστηριότητας, να εμφανίζουν προβλήματα σε αυτά και να είναι αναγκαία η λήψη κάποιου συμπληρώματος.

Το Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Αρθρώσεις περιέχει συνδυασμό από συστατικά όπως είναι το κολλαγόνο, το υαλουρονικό, το MSN, η χονδροϊτίνη και η γλυκοζαμίνη, που έχουν αυξημένη απορρόφηση εξαιτίας της βιταμίνης C, που θα προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα και γρήγορη ανακούφιση από τα προβλήματα των αρθρώσεων! –

Σύμμαχος στα προβλήματα με τις αρθρώσεις, στη μείωση του πόνου σε αυτές, σε περιπτώσεις τενοντίτιδων και στη συνολική καλή λειτουργία και κατάσταση των οστών και των αρθρώσεων είναι το Worts Νο7 Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Αρθρώσεις του John Noa, με ένα συνδυασμό συστατικών που όλα ενδείκνυνται για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε αυτές.

Οι πόνοι στις αρθρώσεις και τα κινητικά προβλήματα που προκαλούν υπονομεύουν την ποιότητα της ζωής περίπου 2,5 εκατομμυρίων Ελλήνων.

Που πονάνε οι πάσχοντες από αρθρίτιδα

  • 50% πλάτη
  • 30% γόνατα
  • 30% ισχίο
  • 15% ώμοι
  • 10% χέρια και πόδια

Γι αυτό δοκιμάστε σήμερα το WORTS Σιρόπι Υγείας ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ!

Διαβάστε περισσότερα για το καταπληκτικό αυτό σιρόπι εδώ.