Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

97

Το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ιωάννη Πούλο, για να ευχαριστήσουν εκ μέρους της πόλης τον Διευθυντή κ. Αθανάσιο Λαϊνά για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχει η μονάδα που διοικεί, στην Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές και συμβολικά του παρέδωσαν την αναμνηστική πλακέτα και το Ιστορικό Λεύκωμα του Δήμου Ηλιούπολης.

Ο Δήμαρχος εξήρε την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλει όλο το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό του Κ.Υ.Η. που παρά το γεγονός ότι λειτουργεί με λιγότερες ειδικότητες και μειωμένο προσωπικό, έχει συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας με δωρεάν μοριακά τεστ κορωνοϊού σε πολίτες που ήρθαν σε στενή επαφή με θετικά κρούσματα και σύντομα θα λειτουργήσει και ως κέντρο εμβολιασμού.

Το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης λειτουργεί καθημερινά 07:00-19:00 και το Κέντρο Αναφοράς Covid 08:00-22:00 στην Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα & Ναυαρίνου 1, Ηλιούπολη 16346.

E-mail: ky-ilioupolis@1dype.gov.gr 

Τηλέφωνα: 210-9978-829, 210-9978-831, 210-9978-827

Παρεχόμενες Υπηρεσίες/Ιατρεία/Εργαστηριακές-Απεικονιστικές Εξετάσεις: Αλλεργιολογικό, Γυναικολογικό, Δερματολογικό, Ενδοκρινολογικό, Καρδιολογικό, Νευρολογικό, Οδοντιατρικό, Ορθοπεδικό, Οφθαλμιατρικό, Παθολογικό, Παιδιατρικό, Πνευμονολογικό, Ρευματολογικό, Χειρουργικό, Ψυχιατρικό και ΩΡΛ / Αιματολογικές, Ανοσολογικές, Βιοχημικές, Μικροβιολογικές, Ορμονολογικές, Test pap / Ακτινολογικές.