8 λόγοι για να πιείτε το WORTS No2, το Σιρόπι Υγείας ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ!

296

Το WORTS Νο2, το ΣΙΡΟΠΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ, είναι το νέο συμπλήρωμα διατροφής από το John Noa, που δημιουργήθηκε για να προσφέρει όλα του τα ευεργετικά αποτελέσματα σε όλες τις ηλικίες, με μοναδικό άρωμα Θυμάρι!

Θυμάρι

Το θυμάρι είναι κατευναστικό στη βρογχίτιδα, τον κοκίτη και γενικά σε περιπτώσεις έντονου βήχα.

Γνωστό από την αρχαιότητα για τις ιαματικές ιδιότητές του, είναι ένα φυτό με έντονη μυρωδιά, που περιέχει αιθέριο έλαιο (θυμέλαιο), στυπτικές και αντιβιοτικές ουσίες.

Η θυμόλη που περιέχεται κατά 40% στο αιθέριο έλαιο του θυμαριού χρησιμοποιείται κατά των παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος σε γαργάρες και κατά της χρόνιας βρογχίτιδας, της φυματίωσης και του κοκίτη με μορφή διαλύματος σε κομπρέσες.

Το θυμέλαιο χρησιμοποιείται από τον 16ο αιώνα ενώ οι Ρωμαίοι στρατιώτες συνήθιζαν να κάνουν μπάνιο σε νερό με θυμάρι πιστεύοντας ότι έτσι αποκτούν ενεργητικότητα. μικρούς, από 2 ετών και άνω, και μεγάλους θα βοηθήσει ώστε να νιώσετε καλύτερα σε περιπτώσεις κρυολογήματος και ιώσεων που σχετίζονται με το άνω αναπνευστικό.

Διαθέτει συστατικά που έχουν χαρακτηριστεί για τη δράση τους στην περιοχή του λαιμού και του άνω αναπνευστικού συστήματος χαρίζοντας μοναδικά αποτελέσματα.

8 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ το WORTS Νο2, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΣΑΣ!

1.Ιδανικό για την αντιμετώπιση του επίμονου Πονόλαιμου

2. Συνδράμει στη μείωση του ενοχλητικού Βήχα

3. Μαλακώνει το Λαιμό

4. Ρευστοποιεί τις Βλεννογόνες εκκρίσεις

5. Ισχυρή Αποχρεμπτική δράση

6. Κατάλληλο φυσικό συστατικό για την προστασία και την εύρυθμη λειτουργία του Άνω Αναπνευστικού

7. Βοηθά στο να ανασαίνουμε ευκολότερα, ενισχύοντας την πνευμονική λειτουργία

8. Προφυλάσσει από την ξηρότητα του φάρυγγα σε περίπτωση κρυολογήματος

Το ρόφημα από θυμάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του βήχα και της βρογχίτιδας.

Για να παρασκευάσουμε έγχυμα βάζουμε 1 κουταλιά του γλυκού ξηρό ή 2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο βότανο, χωρίς κοτσάνι, σε 1 φλιτζάνι βραστό νερό, το σκεπάζουμε για 10 λεπτά και μετά το σουρώνουμε.