Αυξήστε το κέρδος σας, μειώστε το κόστος της επιχείρησή σας!

432

Αυξήστε το κέρδος σας, μειώστε το κόστος της επιχείρησή σας και κυρίως μείνετε ξέγνοιαστοι και νιώστε ασφαλείς!

Η Ελληνική εταιρία EM Business LTD Λογιστικό, Φορολογικό, Συμβουλευτικό και Επενδυτικό γραφείο, είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που βάζετε υψηλούς στόχους και θέλετε να πετύχετε!

Με συνεχή επιτυχημένη πορεία, με στελέχη πτυχιούχους Οικονομολόγους και Λογιστές, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους, Εκτιμητές ακινήτων, Μηχανικούς  αλλά και  εξειδικευμένους συνεργάτες στους αναπτυξιακούς νόμους και στα πάσης φύσεως προγράμματα επιδοτήσεων σε όλη την Ευρώπη, που επιμορφώνονται συνεχώς στην επίλυση των προβλημάτων σε λογιστικό φορολογικό & οικονομικό επίπεδο, κατάφερε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των Λογιστικών κ Επενδυτικών  γραφείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Αναλαμβάνει το άνοιγμα των εταιρικών και προσωπικών σας τραπεζικών λογαριασμών

Εξασφαλίζει ολοκληρωμένη λογιστική, φορολογική και γραμματειακή υποστήριξη

Αποτέλεσμα όλων αυτών σήμερα είναι οι πελάτες της εταιρίας να απολαμβάνουν ειδικά πακέτα μεταχείρισης σε φορολογικό, ελεγκτικό, νομικό, μηχανογραφικό επίπεδο και να μην βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα της Ελληνικής και Βουλγαρικής Οικονομικής Νομοθεσίας στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. και άλλες υπηρεσίες τα οποία δεν πρέπει να τους ανησυχούν και να τους απασχολούν ώστε το μόνο τους μέλημα να είναι η λειτουργία κ η αύξηση των οικονομικών μεγεθών της δικής τους επιχείρησης.

Διαβάστε αναλυτικά γιατί η  EM Business κάνει τη διαφορά: https://goo.gl/Tbz5uc

Επικοινωνήστε:

Βιθυνίας 14Α, Καλογρέζα, Αθήνα 14234,

(30) 698 44 12000 (0035) 989 2000 978

info@embusiness.gr, embusiness.gr@gmail.com