Εντυπωσιακή παρουσία της ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε. στο NRA Show στο Σικάγο!

587

Το NRA Show είναι η μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο στο χώρο του φαγητού, των εστιατορίων, γενικότερα των υπηρεσιών εστίασης που διοργανώνεται κάθε έτος εδώ και 99 χρόνια στο Σικάγο!

Μόνο αυτό δείχνει ότι πρόκειται για έναν θεσμό που κάθε μεγάλη εταιρεία στον κόσμο θα ήθελε να παρευρίσκεται και η Ροδούλα ήταν και φέτος εκεί!

Νέες τεχνολογίες, μοναδικά υλικά και συστατικά, καινοτόμες τεχνικές στην παγκόσμια έκθεση που για 4 μέρες από τις 19 έως τις 22 Μαίου στο McCormick Place, συγκέντρωσε πάνω από 63 χιλιάδες εκθέτες και επισκέπτες!

Το περίπτερο της Ροδούλας ήταν το σημείο συνάντησης για χιλιάδες επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αλμυρά και γλυκά προϊόντα με τη σφραγίδα της Ελλάδας σε καθένα από αυτά.

Αυθεντικές χειροποίητες πατσαβουρόπιτες, χωριάτικες πίτες, σφολιάτες, αλμυρές απολαύσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από παραδοσιακές συνταγές, φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι, αλλά και μοναδικά γλυκίσματα, σιροπιαστά, πάστες, american sweets κ.α. είχαν την τιμητική τους και έγιναν ανάρπαστα!

Το παρών έδωσαν οι ιδρυτές της εταιρείας ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε.  κ.κ. Παναγιώτης Καραχάλιος και Ηλίας Καραχάλιος, οι οποίοι την οδηγούν με σταθερά αλλά αποφασιστικά βήματα στην κορυφή όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και όλου του κόσμου! Μαζί τους η αεικίνητη Export Manager (υπεύθυνη εξαγωγών) κ. Βίλλυ Μαρούτα, η οποία φροντίζει για την ολοένα και μεγαλύτερη ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων.
Και φυσικά ο κ. Δημήτρης Λιάπης, ο υπέροχος σεφ της Ροδούλας, υπεύθυνος (μαζί με τον κ. Γιάννη Καρούμπα) για τις μοναδικές αλμυρές και γλυκές απολαύσεις!