Η Ροδούλα ξέρει από ζύμη!

92
Η τέλεια ζύμη…μόνο από τα χέρια της Ροδούλας!
 Δεν κολλάει στα χέρια  
✔ Παίρνει ό,τι σχήμα θέλουμε 
✔ Είναι ελαστική και κόβεται χωρίς να διαλύεται 
✔ Βγάζει καλό και νόστιμο αποτέλεσμα!

Zυμό – μυστικά από τη Ροδούλα!

  • Πασπάλισε τον πάγκο σου με σιμιγδάλι πριν ακουμπήσεις τη ζύμη και θα αποκτήσει μια τραγανή υφή.
  • Το στρώσιμο της ζύμης στο ταψί πρέπει να γίνεται γρήγορα ώστε να μην προλάβει να φύγει η φρεσκάδα και ο αέρας.
  • Αν σου αρέσουν οι παραλλαγές, πρόσθεσε στη ζύμη σου μυρωδικά, τριμμένο τυρί κι ότι άλλο θες φτάνει να μην έχει υγρασία.
  • Τα ελαφρώς λαδωμένα χέρια βοηθούν τόσο στο ζύμωμα, όσο και στο στρώσιμο στο ταψί.
  • Για αφράτη ζύμη πίτσας το μυστικό είναι στο πάχος της ζύμης που πρέπει να είναι πάνω από 1 εκ. και στο χρόνο ψησίματος που σίγουρα θα είναι μεγαλύτερος.
  • Για να μη μαλακώνει η ζύμη της πίτσας από τη σάλτσα και τα υλικά, μπορείς να ψήσεις μόνη της τη ζύμη για λίγα λεπτά ώστε να χάσει την υγρασία της.
  • Η αποξηραμένη μαγιά χρειάζεται να διαλυθεί σε χλιαρό νερό πρώτα.
  • Για τραγανή ζύμη πρόσθεσε στο σταρένιο αλεύρι και μια ποσότητα καλαμποκίσιο αλεύρι.
  • Όσο περισσότερος αέρας εγκλωβιστεί στο ζύμωμα, τόσο περισσότερο θα φουσκώσει η ζύμη μας.

Για να μάθεις τα πάντα για τη ζύμη και να δεις όλα τα προϊόντα λιανικής πώλησης της Ροδούλας,

κάνε κλικ στο www.patsavourenies.gr!