Η Ροδούλα στην Artozyma 2018!

304

Η Ροδούλα Α.Ε. επί σειρά ετών συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία σε μια σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου της, που διοργανώνονται σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, κάνοντας γνωστά τα προϊόντα της στους επαγγελματίες και κερδίζοντας πάντα τις εντυπώσεις με την ποιότητα και τη γεύση τους.

Έτσι και φέτος πρωταγωνίστησε στην 8η Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων ARTOZYMA, η οποία διοργανώθηκε από τη ΔΕΘ – HELEXPO από τις 24-26 Φεβρουαρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την 27η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών DETROP BOUTIQUE.

Η αναβίωση της ARTOZYMA μετά από εξαετή διακοπή της λειτουργίας της, το 2016 επανέφερε και ενδυνάμωσε την εμπορική πλατφόρμα του κλάδου που απουσίαζε από τη Βόρεια Ελλάδα, σημαντική και για την γειτονική περιοχή των Βαλκανίων, από την οποία προήλθε το 35% των ξένων εμπορικών επισκεπτών.

Πάνω από 31.000 επαγγελματίες του κλάδου αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής και τροφίμων – ποτών έδωσαν το παρόν στην διοργάνωση, κορυφώνοντας το επίπεδο των επιχειρηματικών επαφών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης.

Ροδούλα, έχεις ταλέντο και το απέδειξες και πάλι!