Τροφές για να ενισχύσετε την τεστοστερόνη σας

393

Η τεστοστερόνη ενός άνδρα αρχίζει να μειώνεται από την ηλικία των 30 ετών και συνεχίζει να φθίνει με τον καιρό, προκαλώντας προβλήματα όπως η απώλεια της λίμπιντο, στυτικές δυσλειτουργίες, προβλήματα διάθεσης, συγκέντρωσης και μνήμης. Δώστε στον ανδρισμό σας μία γερή ώθηση με τις τροφές- φυσικά ενισχυτικά της τεστοστερόνης που ακολουθούν.

Γνωστό ως «το φάρμακο της φύσης», το μέλι περιέχει βόριο, ένα μεταλλικό στοιχείο το οποίο συνδέεται με τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης και το νιτρικό οξύ, το οποίο διανοίγει τις αρτηρίες και βελτιώνει τη στύση.

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Πλήρες βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, το λάχανο περιέχει ινδόλη 3- καρβινόλη, η οποία μειώνει τα επίπεδα της «θηλυκής» οιστρογόνου ορμόνης, ενισχύοντας την τεστροστερόνη.

Γνωστό αφροδισιακό, το σπαράγγι περιέχει φολικό οξύ, κάλιο και βιταμίνη Ε-όλα βασικά για την παραγωγή και άρα αύξηση τεστοστερόνης.

Το ένζυμο βρομελίνης που περιέχουν οι μπανάνες βοηθά στην αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης. Και όχι μόνο: οι μπανάνες προσφέρουν ενέργεια που απελευθερώνεται σιγά-σιγά (τι καλύτερο για μία ατέλειωτη νύχτα πάθους;).