Ο μπακλαβάς Rodoula σε αμερικανικό τουρνουά γκολφ!

344

Ο πιο γλυκός πειρασμός ήταν η Rodoula, με τον λαχταριστό μπακλαβά της ήταν στην VIP γωνιά φαγητού του τουρνουά γκολφ PGA!

Το PGA είναι ένα από τα 4 σημαντικότερα γεγονότα για το επαγγελματικό γκολφ στον κόσμο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο σεφ Γιώργος Καστανιάς μαζί με το Moore Foods παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία νόστιμες ελληνικές γεύσεις στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο ελληνικός μπακλαβάς λοιπόν μέσω της εταιρείας ΡΟΔΟΥΛΑ έγινε μέρος ενός τόσο σημαντικού παγκόσμιου γεγονότος!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Ροδούλα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.rodoula.gr

Το ξέρατε;

  • O Βρυώνης (1971) υποστήριξε ότι το ελληνικό γλύκισμα κοπτή ήταν η βυζαντινή έκδοση του σημερινού μπακλαβά.
  • Ο Perry (1994) υποστήριξε ότι ενώ η κοπτή περιείχε ξηρούς καρπούς και μέλι, η συνταγή δεν περιλάμβανε ζύμη. Συγκεκριμένα, στην προετοιμασία του βράζανε σε λάδι, μέλι και νερό φρούτα, τα ανακατεύανε με ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς και το σερβίρανε.
  • Η παλαιότερη συνταγή ενός είδους πρωτο-μπακλαβά υπάρχει σε ένα Κινέζικο-Μογγολικό βιβλίο με συνταγές του 1330, με την ονομασία güllach.