Πως θα μαγειρέψετε την πιο ζουμερή και μαλακή μπριζόλα, που φυσικά είναι η Καπνιστή Μπριζόλα Παντέρη!

176

Μαγειρικά μυστικά με ένα στόχο σήμερα: Ζουμερή και μαλακή μπριζόλα!

 Βγάλτε την μπριζόλα από το ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την μαγειρέψετε! Πριν την βάλετε στο τηγάνι, στο ταψί ή στη σχάρα, βεβαιωθείτε πως η μπριζόλα είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
 Μην ψήνετε ποτέ το κρέας σας σε υψηλές θερμοκρασίες καθώς με τον τρόπο αυτό θα ξεραθεί σύντομα. Προτιμήστε μέτριες θερμοκρασίες και φυσικά μη γυρίζετε πολλές φορές την μπριζόλα πλευρά καθώς έτσι θα χάσει τους χυμούς της.
 Αφού τελειώσετε με το ψήσιμο, τυλίξτε την μπριζόλα με αλουμινόχαρτο και αφήστε την να ξεκουραστεί για περίπου πέντε λεπτά στον πάγκο της κουζίνας. Με αυτόν τον τρόπο θα τη βοηθήσετε να διατηρήσει τους χυμούς της.

Φυσικά αν θέλετε η μπριζόλα σας να είναι μια γαστριμαργική εμπειρία από μόνη της προτιμήστε την βραβευμένη Καπνιστή Μπριζόλα Παντέρη!

Δείτε όλα τα προϊόντα των Εκλεκτών Αλλαντικών Παντέρη κάνοντας κλικ στο
www.paderis.gr