Ροδούλα: 6.000 τόνοι με μοναδικές αλμυρές και γλυκές απολαύσεις!

248

Η ΡΟΔΟΥΛΑ διαδίδει στα πέρατα του κόσμου τα μυστικά μιας παράδοσης αιώνων που είναι συνυφασμένη με την Ελλάδα.

Ο  Παναγιώτης Καραχάλιος εµφανίζεται αισιόδοξος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως µπορεί η οικονοµία να βρίσκεται σε δυσµενή κατάσταση, λόγω της παρατεταµένης κρίσης, όµως υπάρχουν σηµάδια που πιστοποιούν ότι διαφαίνεται φως. «Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος και κόπος για να µπορέσει να γίνει επανεκκίνηση της επιχειρηµατικότητας. Εµείς επενδύουµε τώρα για να µπορέσουµε να δούµε αισιόδοξα τα επόµενα χρόνια».

Από τις δύο παραγωγικές µονάδες, συνολικής έκτασης 6.000 τ.µ., παράγονται σε ετήσια βάση 6.000 τόνοι γλυκά και παραδοσιακές πίτες.

Βάσει του business plan θα γίνουν πρόσθετες επενδύσεις που θα εστιάζουν σε διπλασιασµό της παραγωγικής δυναµικής του εργοστασίου. «Ένα στοιχείο της παραγωγής µας που δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα στα προϊόντα µας και δεν θα θέλαµε να το αλλάξουµε είναι η χειροποίητη διαδικασία. Είναι µέσα στη φιλοσοφία µας να προσφέρουµε προϊόντα µε “χαρακτήρα”, όσο κι αν αυτό µας δυσκολεύει.

Έχουµε ήδη σχεδιάσει τη δηµιουργία µιας πρότυπης για τα ελληνικά δεδοµένα παραγωγικής µονάδας που θα µας βοηθήσει να πετύχουµε τους στόχους µας» τονίζει ο Ηλίας Καραχάλιος και προσθέτει πως οι πιο εµπορικοί κωδικοί που αποτελούν σήµα κατατεθέν της ΡΟΔΟΥΛΑ είναι οι πατσαβουρόπιτες, σε διάφορα σχήµατα και γεύσεις καθώς και στην κατηγορία γλυκών, προϊόντα και γεύσεις που χαρακτηρίζουν την ελληνική ταυτότητα όπως ο µπακλαβάς µε κλασική γεύση και η καρυδόπιτα.

Μπες κι εσύ στο www.rodoula.gr και μάθε τα πάντα για μία εκ των κορυφαίων εταιρειών κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκού!