Ροδούλα: διαδίδει τα μυστικά παράδοσης αιώνων στα πέρατα του κόσμου!

299

Η ΡΟΔΟΥΛΑ διαδίδει στα πέρατα του κόσμου τα μυστικά μιας παράδοσης αιώνων που είναι συνυφασμένη με την Ελλάδα.

Η οικογενειακή επιχείρηση των κ.κ. Ηλία και Παναγιώτη Καραχάλιου σε διάστηµα µικρότερο των δύο δεκαετιών απέκτησε εξωστρέφεια και προσανατολισµό πολυεθνικής.

«Τα τελευταία χρόνια κάναµε άνοιγµα σε αγορές του εξωτερικού. Αρχικά µε µικρά, προσεκτικά βήµατα, στη συνέχεια µε γνώση και προτάσεις. Σήµερα οι πωλήσεις µας στο εξωτερικό καλύπτουν περίπου το 16% του συνόλου σε περισσότερες από 15 χώρες σε όλο τον κόσµο».

ΗΠΑ, Ιταλία, Γερµανία, Κύπρος, Δανία, Σουηδία, Μεγάλη Βρετανία, Ηνωµένα Αραβικά Εµιράτα, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Ισπανία, Σαουδική Αραβία, Φινλανδία, Νορβηγία και Ρουµανία είναι µερικές από τις χώρες που συνθέτουν τον γεωγραφικό χάρτη στον οποίο δραστηριοποιείται η ΡΟΔΟΥΛΑ.

Στόχος, όπως αναφέρει ο κ. Ηλίας Καραχάλιος, διευθύνων σύµβουλος της εταιρείας, είναι µέσα στα επόµενα 3-4 χρόνια οι εξαγωγές να αγγίξουν το 40%-50% του τζίρου. Αυτό θα επιτευχθεί µε την ανάπτυξη της αγοράς της Αµερικής και του Καναδά, σε συνδυασµό µε τη δηµιουργία νέων προϊόντων για τις ήδη υπάρχουσες αγορές.

Η Ελλάδα, σαφώς και παραµένει βασική προτεραιότητα, παρά τις αναταραχές που έχουν προκληθεί στο εσωτερικό της.

Ο εκ των συνιδρυτών της εταιρείας, κ. Παναγιώτης Καραχάλιος εµφανίζεται αισιόδοξος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως µπορεί η οικονοµία να βρίσκεται σε δυσµενή κατάσταση, λόγω της παρατεταµένης κρίσης, όµως υπάρχουν σηµάδια που πιστοποιούν ότι διαφαίνεται φως. «Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος και κόπος για να µπορέσει να γίνει επανεκκίνηση της επιχειρηµατικότητας. Εµείς επενδύουµε τώρα για να µπορέσουµε να δούµε αισιόδοξα τα επόµενα χρόνια».

Δείτε όλη την συνέντευξη εδώ.

Ροδούλα, έχεις ταλέντο!