ΡΟΔΟΥΛΑ: «Φιλοσοφία μας είναι η μοναδικότητα του πελάτη»!

849

Ποιο είναι το μυστικό που έφτασε τη ΡΟΔΟΥΛΑ στην κορυφή;

Κανείς δεν το ξέρει καλύτερα από τους δύο ανθρώπους που δημιούργησαν τη ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε., τους κ.κ. Παναγιώτη και Ηλία Καραχάλιο!

Ο λόγος λοιπόν στους πρωταγωνιστές, στους ιδρυτές της μεγάλης εταιρείας προϊόντων ζύμης και γλυκού!

«Φιλοσοφία μας είναι η μοναδικότητα του πελάτη. Προσεγγίζουμε κάθε πελάτη με μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο, θεωρώντας την κάθε παραγγελία του ως μία πρόκληση για εμάς, για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων όσων μας επιλέγουν και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους» επισημαίνουν χαρακτηριστικά, ενώ τονίζουν ακόμα τα εξής:

«Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρουμε τυποποιημένες λύσεις, που αλλοιώνουν τον χαρακτήρα και το προφίλ των επιχειρήσεων. Εμείς στο βωμό του χαμηλού κόστους παραγωγής δεν θα «στραγγαλίσουμε» προϊόντα γιατί μαζί με αυτά είναι σαν να «στραγγαλίζουμε και τους πελάτες μας και εν τέλει την ίδια μας την εταιρεία».

Αυτά πιστεύουν οι κ.κ.  Ηλίας και Παναγιώτης Καραχάλιος και αυτό έχουν εμφυσήσει και στους εργαζομένους της Ροδούλας, οι οποίοι υλοποιούν το όραμά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Η ΡΟΔΟΥΛΑ προσφέρει λειτουργικές λύσεις, που αφενός ταιριάζουν και σέβονται την ιδιαιτερότητα του κάθε επαγγελματία και αφετέρου τους διευκολύνουν στην καθημερινότητά τους μέσα από κόστη προσαρμοσμένα στην εποχή μας, φυσικά κρατώντας ψηλά τη «σημαία» της ποιότητας!