ΡΟΔΟΥΛΑ: Πάθος για τελειότητα και στα γλυκά

775

Η ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε. είναι μια εκ των κορυφαίων εταιρειών κατεψυγμένης ζύμης σε όλη την Ελλάδα.  Τα προϊόντα της εξάγονται και διανέμονται σε περισσότερες από 20 χώρες, ενώ διατηρεί υποκατάστημα και ολοκληρωμένο κέντρο διανομής στις Η.Π.Α.

Τα τελευταία χρόνια η γκάμα των προϊόντων της Ροδούλας επεκτάθηκε και στα γλυκά. Σε συνεργασία με διακεκριμένους Έλληνες και ξένους pastry chefs αλλά και καταξιωμένες σχολές ζαχαροπλαστικής, δημιουργεί ιδιαίτερες, γλυκές γεύσεις που δεν αφήνουν ασυγκίνητο και τον πιο απαιτητικό. Με το τρίπτυχο Πόθος για την τελειότηταΠάθος για την ακρίβειαΣυνέπεια στη σταθερή γεύση, που χαρακτηρίζει την εταιρεία σε όλες τις δημιουργίες της, τα γλυκά της Ροδούλας χαρακτηρίζονται ως τα γευστικότερα και τα καλύτερα της αγοράς.

Η μεγάλη ποικιλία γλυκών της Ροδούλας περιλαμβάνει όλα τα είδη, από αγαπημένες και δημοφιλείς επιλογές ως και πρωτοποριακά καινοτόμα προϊόντα. Ιδιαίτερες τούρτες, πάστες, σοκολατοειδή, υπέροχες τάρτες, κέϊκ, strudel, σιροπιαστά και δεκάδες ακόμα επιλογές από πεντανόστιμα γλυκά, πάντα με την φροντίδα και την ποιότητα της κορυφαίας εταιρείας ΡΟΔΟΥΛΑ ΑΕ.

Το γλυκό δεν είναι ανάγκη. Είναι απόλαυση, είναι ευχαρίστηση. Συνοδεύει τις πιο χαρούμενες, ξεχωριστές και ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μας. Μας ταξιδεύει, διεγείρει μνήμες, ελευθερώνει αισθήσεις και μας παρασύρει… Γευτείτε και ταξιδέψτε!!!