Ροδούλα: προϊόντα από την ελληνική μεσογειακή διατροφή!

169
Male hand holding a golden wheat ear and grains of wheat in the wheat field. Male hand inspecting wheat ear. Farmer hand on wheat field background. Harvest. Agriculture concept.

Τις τελευταίες δεκαετίες, η επιστημονική κοινότητα έχει αναγνωρίσει, μέσα από πληθώρα κλινικών και επιδημιολογικών μελετών, το σημαντικό ρόλο της Μεσογειακής Διατροφής, τόσο στην πρόληψη όσο και στην έκβαση πολύπλοκων ασθενειών, όπως οι καρδιοαγγειακές παθήσεις. Η Μεσογειακή Διατροφή, με τα άφθονα θρεπτικά της συστατικά, τη σωστή αναλογία γευμάτων και το άφθονο ελαιόλαδο δεν σταματά να αποτελεί πηγή κλινικών μελετών παρέμβασης (Intervention studies).

Πρόσφατα αποτελέσματα από την ισπανική μελέτη PREDIMED, εξηγούν την αποτελεσματικότητα της κατανάλωσης Μεσογειακής διατροφής για την πρόληψη του διαβήτη τύπου 2 σε άτομα με υψηλό κίνδυνο καρδιοαγγειακών παθήσεων.

Σε μια άλλη ευρωπαϊκή κλινική μελέτη (EUROLIVE) οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι πολυφαινόλες του ελαιόλαδου, βασικού συστατικού της μεσογειακής διατροφής, προωθούν τη δημιουργία αντισωμάτων (OLABS) ενάντια στην οξειδωμένη μορφή της ¨κακής¨ χοληστερόλης.

Η Πυραμίδα της Μεσογειακής Διατροφής περιλαμβάνει 3 επίπεδα ανάλογα με τη συχνότητα κατανάλωσης των συγκεκριμένων τροφίμων. Στη βάση της βρίσκονται τα τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνονται καθημερινά και σε σημαντικές ποσότητες, ενώ στην κορυφή είναι όσα πρέπει να καταναλώνονται σπάνια και σε μικρές ποσότητες.

Η εταιρεία ΡΟΔΟΥΛΑ βασίζεται στην ελληνική μεσογειακή διατροφή. 

Χρησιμοποιεί αγνά υλικά από την ελληνική φύση όπως extra παρθένο ελαιόλαδο, γάλα, γιαούρτι, σπανάκι, πράσο, μυρωδικά από την ελληνική φύση.

Τα περισσότερα προϊόντα της είναι χωρίς συντηρητικάχωρίς γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς και χωρίς trans λιπαρά.

H τροφή είναι η βασική πηγή ενέργειας για το ανθρώπινο σώμα, η εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον έχει βάλει γερές βάσεις ώστε να δημιουργήσει προϊόντα καθαρής ετικέτας.

  • Με σεβασμό στον άνθρωπο και τη διατροφή του
  • Επιλέγουμε τα καλύτερα και τα αγνότερα συστατικά
  • Ζυμώνουμε και προσφέρουμε με αγάπη και φροντίδα

Δες όλα τα προϊόντα ΡΟΔΟΥΛΑ κάνοντας κλικ στο www.rodoula.gr