Ροδούλα: «προϊόντα, πάντα ασφαλή, υγιεινά και ποιοτικά»!

175

Όταν δημιουργήθηκε η Ροδούλα, οι κ.κ. Παναγιώτης και Ηλίας Καραχάλιος, ιδρυτές της εταιρείας, ήξεραν ότι αν δεν μπουν οι σωστές βάσεις δεν πρόκειται η ιστορία της να ταξιδέψει μακριά.

Και βάσεις χωρίς προσωπική φροντίδα δεν μπορούν να μπουν οι βάσεις για να φτάσεις στην κορυφή.

Για αυτό, πάντα από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα οι ίδιοι είναι οι πρώτοι που παρακολουθούν βήμα προς βήμα την πορεία της εταιρείας, παράλληλα όμως επιλέγοντας τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις.

«Η προσπάθειά μας είναι να προσφέρουμε πάντα ασφαλήπροσεγμέναυγιεινά και ποιοτικά προϊόντα μέσα από σύγχρονες και πρότυπες διαδικασίες παραγωγής, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία μαζί με παραδοσιακά αυθεντικές συνταγές και σεβόμενοι πάντα τις απαιτήσεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη μας».

Και ο στόχος πια τώρα που τα προϊόντα της Ροδούλας βρίσκονται στο τραπέζι όλου του κόσμου;

«Να καθιερωθούμε ως η καλύτερη ελληνικήπρωτοποριακή εταιρία προϊόντων ζύμης & γλυκών σε διεθνή πρότυπαποιότητας και τεχνογνωσίας, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιοτικής αξίας και νοστιμιάς, βοηθώντας τους καταναλωτές μας να ζουν και να τρέφονται καλύτερα».

Ένας είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθηθεί σημειώνουν οι κ.κ. Ηλίας και Παναγιώτης Καραχάλιος:

«Να επεκταθούμε ακόμη πιο δυναμικά στον τομέα του λιανικού εμπορίου και του retailing κατακτώντας τις διεθνείς αγορές. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταρτίσουμε ολοκληρωμένα σχέδια έτσι ώστε να μπορούμε να οραματιστούμε το μέλλον με αισιοδοξία και να φτάσουμε σε αυτό κατακτώντας το».

Ροδούλα, πάθος για ζύμες, πάθος για γλυκά!