Ροδούλα: «Στην κρίση απαντάμε με περισσότερη δουλειά και όρεξη»

864

Η ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε. δημιουργεί ένα νόστιμο μέλλον με πολλές γευστικές προτάσεις και νέα καινοτόμα προϊόντα, ανεβάζοντας τον πήχη καθημερινά όλο και πιο ψηλά!

Παράδοση, Γνώση, Σεβασμός, Ομαδικότητα, Δημιουργία, Καινοτομία, Ποιότητα, Ειλικρίνεια, Εμπιστοσύνη είναι οι λέξεις στις οποίες βασίζεται κάθε κίνηση της κορυφαίας εταιρείας προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων.

Από την πρώτη στιγμή που οι κ.κ. Ηλίας και Παναγιώτης Καραχάλιος δημιούργησαν τη ΡΟΔΟΥΛΑμέχρι στις μέρες μας στα χρόνια της κρίσης.

Πως όμως αντιμετώπισαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι ιδρυτές της Ροδούλας αυτό που λέμε κρίση στην Ελλάδα που έχει κορυφωθεί τα τελευταία χρόνια.

«Εμείς πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, και στην κρίση αυτή απαντάμε με ακόμα περισσότερη δουλειά και όρεξη. Οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι προσεγγίζοντας τα όποια προβλήματα με θετική και γιατί όχι επιθετική διάθεσηαναβαθμίζοντας και διευρύνοντας τα προϊόντα μας και το service προς τους πελάτες μας» τονίζουν χαρακτηριστικά, ενώ σημειώνουν παράλληλα «Ενίοτε οι δυσκολίες και τα προβλήματα αποτελούν ευκαιρία για να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι και εν τέλει για να ξεχωρίζουν οι καλοί επαγγελματίες, γιατί όπως λέει και ο λαός μας, ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται!».

Με πυξίδα λοιπόν αυτά τα λόγια που γίνονται πράξη η ΡΟΔΟΥΛΑ είναι πια στην κορυφή και συνεχίζει ακάθεκτη!