Ροδούλα: τα ωραιότερα σιροπιαστά φτάνουν σε όλο τον κόσμο!

183

Αγαπημένες γεύσεις, αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά!

Η ΡΟΔΟΥΛΑ δημιουργεί χειροποίητα καταϊφάκια, σαραγλάκια, μπακλαβαδάκια,μικρά γιαννιώτικα!

Και φυσικά γαλακτομπούρεκο, γαλακτομπούρεκο καταϊφι, κουρκουμπίνια, κλασικό μπακλαβά!

Γίνονται ανάρπαστα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πάρα πολλές χώρες, γιατί φτιάχνονται από ανθρώπους που ξέρουν και βάζουν σε κάθε ταψάκι πολύ αγάπη και μεράκι!

Κανταΐφι

Το κανταϊφι πρόκειται για ένα γλυκό ταψιού, το οποίο έχει τις ρίζες του στα βάθη της Μικράς Ασίας και φτιάχνεται με μια ειδική ζύμη, ινώδους μορφής. Αναφέρεται επίσης ως «καταΐφι» και συνήθως περιέχει φιστίκι και μέλι που του προσδίδουν τραγανή και ιδιαίτερα γλυκιά γεύση.

Μπακλαβάς

Φτιάχνεται με λεπτά φύλλα ζύμης που στρώνονται  σε ταψί και γέμιση ξηρών καρπών, με πιο συνηθισμένα τα  αμύγδαλα, τα καρύδια και το φιστίκι. Ο μπακλαβάς τα τελευταία χρόνια γίνεται και με σοκολάτα, εκδοχή που προτιμάει πολύ κόσμος! Ο καλός μπακλαβάς ξεχωρίζει για τη βουτυράτη γεύση του και για το σιρόπι του που πρέπει να είναι τόσο, όσο…

Σαραγλί 

Φύλλο κρούστας Βηρυτού, καρυδόψιχα, φρέσκο βούτυρο αγελάδας και υπέροχο φυστίκι Αιγίνης ή καρύδια. Αυτό είναι το σαραγλί, ο τυλιχτός μπακλαβάς όπως λέγεται αλλιώς!

Γαλακτομπούρεκο

Πλούσιο σε κρέμα με τραγανό φύλλο και σιρόπι. Συναντάται σε ταψί με πάνω κάτω φύλλο ή και σε ρολό. Το όνομά του προκύπτει από την ελληνική λέξη γάλα και την τουρκική bourek που σημαίνει πίτα.

Η ΡΟΔΟΥΛΑ δημιουργώντας τις αυθεντικές συνταγές έχει καταφέρει να απογειώσει τις σιροπιαστές γεύσεις και να τις προτιμούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε κάθε γωνιά του κόσμου!

Κάθε μπουκιά και μια γλυκιά «βουτιά» στην απόλαυση!

Κάντε κλικ στο www.rodoula.gr!