Σεμινάρια για επαγγελματίες από την εταιρεία ΡΟΔΟΥΛΑ

82

Όταν κάποιος παρακολουθεί ένα σεμινάριο εκτός από το προφανές που κερδίζει που είναι η εμβάθυνση στο αντικείμενό του, υπάρχουν πολλά ακόμα σημαντικά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει.

Τα σεμινάρια, προσφέρουν γρήγορη συμπυκνωμένη γνώση και επιμόρφωση, που δεν μπορείς να την αποκτήσεις από αλλού ή αν την λαμβάνεις, την λαμβάνεις από φορείς μακροχρόνιας εκπαίδευσης, που απαιτούν όμως πολύ χρόνο και χρήμα.

Η εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ είναι ανθρωποκεντρική και η ραγδαία ανάπτυξη της προέρχεται από τους ανθρώπους της.

Μέρος λοιπόν της φιλοσοφίας και της εταιρικής κουλτούρας είναι η διαρκής εκπαίδευση των ανθρώπων της και η υιοθέτηση των σύγχρονων εμπορικών πρακτικών, οι οποίες φέρουν στην εταιρία νέες ιδέες.

Τα σεμινάρια όμως δεν σταματάνε στην εκπαίδευση των στελεχών της, είναι πλέον μέρος της προϊοντικής κουλτούρας. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει δημιουργηθεί το Τμήμα Διαχείρισης οπού δίνει customized λύσεις μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα στους συνεργάτες της με σκοπό να μπορούν να παρέχουν ένα καλύτερο τελικό προϊόν.

Η εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ διαθέτει στο δυναμικό της δυο αξιόλογους chef εκπαιδευμένους όχι μόνο στο κομμάτι του προϊόντος και της σωστής διαχείρισης αλλά και στο πως να δημιουργηθεί ένα επιτυχημένο concept από το στήσιμο του μαγαζιού μέχρι το food cost.

Αυτό δίνει την ευκαιρία στους συνεργάτες μας να κερδίσουν μέσα από την πολύτιμη εμπειρία των Chef μας, που έχουν μεταφέρει την τεχνογνωσία τους σε περισσότερα από 2000 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η διαδικασία των σεμιναρίων ενισχύει εντέλει άμεσα ή έμμεσα την επαγγελματική σας ενασχόληση εφόσον είστε επαγγελματίες / επιχειρηματίες.  Και μεταφράζεται σε κέρδος τόσο βραχυπρόθεσμα αλλά και σε βάθος χρόνου, αφού όσα θα μάθετε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ώστε να προσελκύσετε με θετικό αποτέλεσμα τους πελάτες σας, τους προμηθευτές σας κ.λπ.

Έχοντας λοιπόν η εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ δημιουργήσει customized λύσεις για τους συνεργάτες της, έχει case studiesπου μπορούν να βοηθήσουν όλους όσους προετοιμάζονται για το μέλλον αισιόδοξα και θέλουν ένα καλύτερο τελικό προϊόν και έναν απόλυτα ευχαριστημένο τελικό καταναλωτή.

Νιώστε πιο δυνατός, πιο δημιουργικός, πιο σίγουρος για το αντικείμενό σας! Τονώστε την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας…

Τα σεμινάρια μπορούν να διεξαχθούν στο κατάστημα σας, αλλά και στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΡΟΔΟΥΛΑ.