Το success story της Ροδούλας!

171
Women bake pies. Confectioners make desserts. Making buns. Dough on the table. Knead the dough.

Η Ροδούλα Α.Ε. είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων στην Ελλάδα.

Ας δούμε όμως την ιστορία της σήμερα! Από που ξεκίνησαν όλα…

Μια νόστιμη ιστορία ξεκινά κάπου στην Ήπειρο σ’ ένα όμορφο σπίτι δίπλα στη λίμνη. Με πολύ παιχνίδι, χαρούμενες φωνές, νόστιμες μυρωδιές «στην ηλικία που πλάθεται ο άνθρωπος», όπως μας έλεγε η γιαγιά, μας μύησε στα μυστικά της γαστρονομίας και της ευζωϊας.

«Οι πίτες είναι σαν τους ανθρώπους» έλεγε. «Απ’έξω μπορεί να μοιάζουν… αλλά αυτό που μετράει κρύβεται μέσα τους». Μέσα από τα παιχνίδια, ρίχνοντας και κλεφτές ματιές στον φούρνο μέχρι να «ροδίσει η πίτα», αγαπήσαμε τη μαγειρική της και τα πιστεύω της. Μάλλον γι αυτό τη λέγαν Ροδούλα!

Το 1999, ο Παναγιώτης και ο Ηλίας Καραχάλιος σε μια γειτονιά της Αθήνας δημιουργούν ένα μικρό εργαστήρι για να εφαρμόσουν την πολύτιμη κληρονομιά.

Με απόλυτο σεβασμό, πολύ προσωπική φροντίδα και μεράκι μπήκαν οι βάσεις για μια εντυπωσιακή μελλοντική πορεία της εταιρίας ΡΟΔΟΥΛΑ.

Και συνεχίζουμε, με συνέπεια σε όλα όσα μας έφεραν στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, να δημιουργούμε ένα μέλλον σίγουρο γεμάτο ποιοτικές γεύσεις, οικογενειακές απολαύσεις και νέα, καινοτόμα προϊόντα που βρίσκονται στο τραπέζι όλου του κόσμου.