WORTS No 10 Σιρόπι Υγείας, και η γρίπη υποχωρεί!

459

WORTS No 10 Σιρόπι Υγείας του JOHN NOA, το κατάλληλο σιρόπι για τα συμπτώματα της γρίπης, για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος!

Η χρησιμοποίησή του WORTS No 10 Σιρόπι Υγείας του JOHN NOA:

  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.
  • Συμβάλλει στη θεραπεία αναπνευστικών παθήσεων προάγοντας την απόχρεμψη των βλεννών.
  • Διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
  • Συμβάλλει στην προστασία του ανώτερου αναπνευστικού.
  • Συμμετέχει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος ανακουφίζοντας από τη ρινική συμφόρηση, τον πονόλαιμο και το βήχα.
  • Προσφέρει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία.

WORTS είναι ο μούστος, το εκχύλισμα, σημαίνει τη ψυχή του φυτού, WORTS είναι η ουσία που περιέχει όλη τη θετική ενέργεια του βότανου που χρησιμοποιεί ο JOHN NOA, WORTS είναι το ΣΙΡΟΠΙ ΥΓΕΙΑΣ.

Αυτή η θετική ενέργεια των βοτάνων είναι που δημιουργεί όλες τις θεραπευτικές ιδιότητές τους, όλες αυτές τις προϋποθέσεις για μια ζωή σύμφωνη με τον κώδικα που είναι γραμμένη, χωρίς παρεμβάσεις από οξειδωτικές καταστάσεις που δημιούργησε ο σύγχρονος τρόπος ζωής, χωρίς νεοφανείς ασθένειες, χωρίς επιπλοκές λόγο διατροφής, χωρίς κανένα εμπόδιο στη συνέχιση του χρόνου ζωής που έχει καθορίσει το ανθρώπινο DNA.

Τα προϊόντα του κορυφαίου δημιουργού, τα WORTS φτιαγμένα από τα καλύτερα φυτικά εκχυλίσματα, σας δίνουν μια ολοκληρωμένη πρόταση, εξισορροπούν τον οργανισμό στην κατάσταση που πρέπει να είναι σύμφωνα με την ηλικία του. Επαναφέρουν τη φυσική τάξη και αποδίδουν όλα αυτά που πρέπει να απολαμβάνουν οι άνθρωποι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.